fredag 3 april 2009

Följ med till Köpenhamn!

Nu är jag bara nyfiken. Är det någon mer än jag som har planer på att åka till Köpenhamn i december då FN:s klimattoppmöte äger rum? Jag tror att det är symboliskt viktigt att det blir en stor uppslutning av människor. Mötet är kanske sista chansen till att kunna göra något åt klimatförändringarna innan de blir okontrollerbara.

(Just nu jobbar "Klimataktion" med att försöka få SJ att sponsra ett tåg från norr till söder för alla som vill följa med.)

5 kommentarer:

 1. Det har jag inte tänkt på men det kanske vore något. Köpenhamn är säkert värt besök oavsett. En av få storstäder som man faktiskt når inom en hyfsad tid med tåg från Stockholm.

  SvaraRadera
 2. Ja jag älskar Köpenhamn! Det är lite svårt att planera för december redan nu men jag ska göra allt jag kan för att kunna åka en eller två dagar åtminstone. Jag hoppas och tror att det kommer att bli lugna och fredliga demonstrationer!

  SvaraRadera
 3. Ja, kanske det kanske. Det skulle vara häftigt!

  SvaraRadera
 4. Annie: Ja mötet kanske går till historien! Ser framför mig hur barn i framtiden får läsa om Köpenhamnsavtalet som räddade världen, och vi kan vara där! Om det nu blir ett bra och radikalt avtal. Det är just det vi ska se till att det blir!

  SvaraRadera