tisdag 9 juni 2009

Hurra

Idag har jag ägnat en stor del av dagen till att dricka kaffe. En nästan lika stor del av dagen har jag ägnat åt present och studentfix. Min syster tar studenten på lördag och då ska ju något hängas runt hennes hals. Det går faktiskt att tillverka egna hänga-runt-halsen-grejer och det är till och med ganska roligt! Jag ångrar dock att jag inte gick in lite mer för att hitta ekologiskt godis eller så kunde jag ha "bakat" själv. Det sistnämnda slog mig i skrivandets stund.

Jag har också ordnat med en något försenad morsdag och födelsedagspresent till mamma. Hon har varit tydlig med att hon vill ha en mycket grön present, alltså ingen alls. Det blev en "ljusgrön" present. En kruka från loppis + en växt till krukan, ekologiskt örtsalt och ett presentkort på hundvakt. Lite cellofan gör att man kan ge bort vad som helst och det ser lyxigt ut! Ett tips.

4 kommentarer:

 1. Det är sant. Bara förpackningen känns lite exklusiv kan man nästan ge bort vad som helst. Det är roligt att göra presenter.

  Dina nära och kära lär uppskatta de vackra sakerna!

  SvaraRadera
 2. Så kreativt!! Jag hade totalt glömt bort den där hänga-runt-halsen-grejen till min brorsdotters student så jag fick fick köpa en ros i sista stund. Kul idé med godisstrutar! Och fin morsdag-present.

  Vill passa på att fråga, vad använder du för bildredigeringsprogram? Tänkte jag skulle ladda hem något där man kan göra en lite mer avancerad header, kanske!

  SvaraRadera
 3. Oj jag hade visst glömt att svara här!
  Jo Sanna, jag använder Photoshop, det tar ett tag att lära sig, det är rätt avancerat. Efter flera års användning av det har jag fortfarande inte lärt mig allt i programmet. På picknik.com kan du redigera dina bilder online och göra kollage av dom tex. Det använder jag ibland. Annars finns det en del gratisprogram att ladda ner som är rätt bra t ex Photoscape.

  SvaraRadera
 4. Just det. Om du vill göra en avancerad header så måste du nog använda photoshop :)

  SvaraRadera