måndag 6 april 2009

Veckorapport v. 14

Jag har blivit utmanad av Mijima att skriva en veckorapport och det är ju alltid lika kul!

Veckans 'det här gjorde vi bra':
# Jag har infört som en rutin att varje dag göra 50 situps, ligga på spikmattan 15 minuter, gå minst 30 minuter, äta en tesked PH-pulver, blötlagda linfrön, en halv dl bär och minst en portion grönsaker (sallad eller grönsaksrätt).

# Jag har kämpat med att få tag i information och fakta till min insändare. Jag har mailat flera olika instanser i kommunen men tyvärr utan resultat, ingen svarar.

Veckans 'det här kan vi göra bättre':
# Jag har också som daglig rutin fr o m v 14 att skriva upp allt onyttigt som jag äter och den listan är skrämmande! Det har blivit alldeles för mycket skräp och oekologiskt i veckan.

# Jag har spenderat för mycket pengar. Jag har handlat kurslitteratur, spikmatta och ett tågkort. Hade jag planerat bättre så kunde jag ha lånat eller köpt begagnade böcker.

#Jag måste verkligen bli bättre på att köpa grönsaker efter säsong!

# Jag har gett upp min insändare. Detta efter att ha insett att jag har alldeles för lite kött på benen. Istället kommer jag att försöka delta nästa gång som politikerna har "frågestund".

6 kommentarer:

 1. Wow, imponerande rutiner! :D

  SvaraRadera
 2. haller med mijima: bra rutiner! ph-pulver ar valdigt bra! testat nyponpulver eller naesselpulver? superbra tillskott och finns ekologiska for inte alls sa mkt pengar pa halsokostaffarer. hemma dricker jag ett glas varje dag, men svart att vara backpacker och slapa pa alla tillskott och grejer.

  SvaraRadera
 3. oj, rakade kommentera med en kompis bloggnamn! sorry.

  SvaraRadera
 4. Bodil: Nej jag har faktiskt inte testat nypon eller nässlepulver men jag har flera gånger tänkt att jag borde köpa det men det har inte blivit av än. Men vad jag har läst verkar det jättebra!

  SvaraRadera
 5. Juste! Vad hade du tänkt skriva i din insändare? Tänkte skriva en jag också, men får lite skrivkramp... :)

  SvaraRadera
 6. Mijima: Jag får skrivkramp bara av att tänka på insändaren. Det är så mycket i kommunen som jag är fundersam över men när jag forskar närmare inom dessa områden kör jag antingen fast eller inser att det finns en rimlig förklaring till problemet. T ex ligger inte allt ansvar hos politikerna. Risken finns att jag skäller ut brevbäraren för att han delar ut reklam, om du förstår hur jag menar? Jag har tänkt att vara med när politikerna inbjuder till frågestund och ställa mina frågor då. Men om det blir en insändare lovar jag att lägga upp den här!

  SvaraRadera