onsdag 4 februari 2009

Vinterhängig


Jag tycker mig kunna känna en antydan till sjuklig aktivitet i min kropp. Jag småfryser och känner ett sånt där diffust obehag i kroppen. Jag har gjort en kopp med varmt vatten med lite aramealger och två vitlöksklyftor för att sätta igång healingsprocessen..

Nu ska jag lägga mig och mysa med mina alger och ett helt nytt Caminonummer. Jag älskar verkligen den tidningen. För er som inte känner till, handlar den om ekotänk, hållbar utveckling, miljö, klimat, second hand ja allt roligt man kan tänka sig!

9 kommentarer:

 1. Oh no! Jag har inte hittat Camino än, hur kan de komma till Tranås innan Växjö? Sanslöst ;)

  SvaraRadera
 2. Mijima: Haha, vilken förolämpning mot metropolen Tranås liksom ;) Jag prenumererar!

  SvaraRadera
 3. Åhnej! Jag har köpstopp, men vill VERKLIGEN läsa detta nummer! Hoppas mitt bibliotek har den inne.

  SvaraRadera
 4. Det är den enda tidskriften som jag någonsin läst från pärm till pärm(om man nu säger så om en tidskrift). När jag läser Camino känns det som man redan befinner sig i en hållbar framtid....

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Har en jobbarkompis som undrar om kartor man trycker ut medicin från ska sorteras som plast eller aluminium. Kan tänkas att du vet?
  Kram mamma

  SvaraRadera
 6. SV: hehe, jag vet!!Det är så irreterande!Hm, funderade ett tag på att flytta till blogg.se men designen är mycket svårare där o så...ska fundera!

  SvaraRadera
 7. Mamma: Det ska faktiskt sorteras som mjukplast. På www.ftiab.se finns en jättebra sorteringsguide från A-Ö, tipsa din jobbarkompis! Kram :)

  SvaraRadera
 8. Ja, Camino är vekligen bra. Har suttit och läst igenom hela nya numret i butiken idag. Alltså; den finns på Glad mat i tranås : )

  SvaraRadera
 9. Hippihäxan: Då ska jag absolut köpa den hos dig när prenumerationen är slut :)

  SvaraRadera