fredag 13 februari 2009

Vad ska jag göra?

Det är inga glada katter jag har att göra med här hemma. Tyvärr har även Hanna och Bea fått känna av lågkonjunkturens bistra kyla. De pendlar mellan desperation och likgiltighet. Jag kan bara se på hur de lider och mina försök till tröst och uppmuntran känns bara tafatta och onödiga. Hur förklarar man för två små katter att de inte kommer att få äta den äckliga maten från Willys i resten av deras liv, att det bara gäller i några veckor fram tills nästa löning?

4 kommentarer:

 1. Våra katter älskar Willysmaten, eller så är de snåla av naturen ;)
  De tycker det är extra roligt om de lyckas välta paketet och får ligga och dra ut mat genom det lilla hålet. Lite som DiscoveryChannels extrem Survivalprogram ;D

  SvaraRadera
 2. Vad gulligt, katter är roliga djur. Fast mina katter är små bortskämda fröknar, de blir sura och hungerstrejkar om de får mat som inte passar. Fast jag borde kanske också låta dom få kämpa för maten så kanske de blir mer tacksamma :)

  SvaraRadera
 3. Kattmaten är en riktig konjunkturmätare... Här är det också lågbudgetmat till kissen som gäller just nu. Inte den dyra Hills från djuraffären som han är van vid. Däremot har jag inte börjat spara in på vår egen mat än. Då ska det gå långt.

  SvaraRadera
 4. Hippihäxan: Ja precis så är det här också.
  Det enda jag lägger pengar på just nu är bra mat, det är prio 1.

  SvaraRadera