fredag 5 juni 2009

Klimatmötet

Jag har ju tidigare tagit upp klimatmötet i Köpenhamn också kallat COP- 15. För mig är det en självklarhet att åka dit åtminstone ett par dagar men det största hindret har varit boendet. Alla hotell, vandrarhem och liknande är garanterat redan uppbokade av politiker, journalister osv. Idag fick jag dock en länk till en sida där man kan anmäla sig för att bo gratis hos en dansk. Ett mycket bra initiativ. Jag är anmäld och hoppas på att få svar snart.

5 kommentarer:

  1. Du verkar varaen eko-tjej med koll, har du varit på Mossgårdsfestivalen? Jag har inte hört talas om den förens tidigare idag. Den verkar schysst, men samtidigt väldigt liten.

    SvaraRadera
  2. Nej jag har inte hört talas om den och jag kan inte hitta så mycket info på internet. Men av det jag läst på din blogg så verkar det vara en festival värd att besöka! Var ligger den?

    SvaraRadera
  3. Jag tror det är ner mot Skåne, det verkar vara riktigt mysigt ändå! =)

    SvaraRadera
  4. Mossagården ligger 3 mil sydost om Malmö. Det går bra anslutningar under festivalen. Kolla på denna sida: wwww.mossagardsfestivalen.se/vag.html.
    Är det fler som ska dit så kanske vi kan träffas?

    /Veronika "www.eko.veronikaekstrand.se

    SvaraRadera
  5. Benjamin var helt fantastisk att arbeta med. Han var extremt tydlig, grundlig och tålamod när han guidade min fru och jag genom låneprocessen. Han var också mycket aktuell och arbetade hårt för att se till att allt var klart innan han stängde lånet.
    Mr Benjamin är en låneansvarig som arbetar med en grupp investerare som hjälper oss att skaffa medel för att köpa vårt nya hem. Du kan kontakta honom om du vill få ett lån till en överkomlig låg ränta på 2% RIO E-posta honom. 247officedept@gmail.com Eller Whatsapp Chat: + 1-989-394-3740

    SvaraRadera